Self adhesive explosion proof 1.52*30m car window furniture office transparent film PET material can be customized size

Share on:

Price in USD:
Price:$45.00 - $48.00

Quantity:


Product Overview

Description











Product specification


Items
Static glass film
Material
PET (PVC + PET (protective bottom film)
Size
Support customization
MOQ
5000pcs/design,small order can be acceptable
Feature
3D,Home Decoration
OEM and ODM
Available
Design
Customized Designs
Usage
Room decoration
Package
Roll or Sheet in carton box or customized packages
Color
Multi-color optional
Application
Household,office,hotel,restaurant and other places
Port of loading
Nanjing/Shanghai
Payment
BankTransfer;Paypal;Western Union;Escrow;L/C at sight
Shipping
We will choose or advices the best convenience way for you


Packing & Delivery








Question 1: Are you a factory?
Answer: Yes, we are not just a factory, because we have many years of import and export trade business. Can help buyers determine which

Question 2: Can you send me some samples?
Answer: Just order and pay the freight, you can get 1-2 pieces for free.

Question 3: What is your minimum order quantity?
Answer: The minimum order quantity is 1 piece.Please contact us before confirming.

Question4: Can I design it myself?
Answer: Yes, we can accept OEM/ODM. You can choose our design,you can let us design for you, or you can send your design to us directly.

Question5: What is the delivery time for custom orders?
Answer:Usually, the delivery time is 25 days-35 days. We will deliver as soon as possible to ensure quality.

Question 6: What are the payment terms?
Answer: Wire transfer, letter of credit, Western Union, MoneyGram, Paypal and cash are all available.

Question 7:Which mode of transportation is better?
Answer: Whether it is by sea, air or express, we can provide it according to your requirements.

Question 8: What is your sample policy?
Answer: We can provide samples of A4 paper size for free, and the freight
should be paid by the buyer.

Question9. Will you test all products before shipping?
Answer: Repeat the inspection 3 times, the first time is during the production process, the second time is during the packaging process, and the last time is before shipment. We can ensure that every product we ship meets the standards.


0.0073 s.